Taika antoikin haastavan tehtävän, pitäisi osata nimetä 5 hyvää asiaa omasta ulkonäöstään! Tämä kyllä oli tosi vaikeaa... kaikkea huonoa kyllä tuli mieleen enemmänkin kuin 5 kappaletta! :) Mutta näistä nyt voisin olla edes jokseenkin tyytyväinen:

1. Silmät, ne ovat erikoisen väriset (siis sekoitus vähän kaikkea!) ja muutenkin kehuja saanet.
2. Hiukset, ainakin sitten kun ne on kauniisti laitettu!
3. Huulet, vaikka nyt talvella niitä saakin rasvata koko ajan kun rohtuvat niin nopsaan...
4. Sormet, vaikka ne ovatkin hieman vinkurat :)
5. Tähän nyt en enää keksi mitään järkevää... sanotaan vaikka että leuka. Joku poikaystävä on joskus sanonut sen olevan söpön mallinen! Tiedä tuota sitten, aika normaali se mun mielestä on. :)

Ketään en haasta, mutta jos joku haluaa kirjotella blogiinsa 5 hyvää asiaa ulkonäöstään niin napatkoon mukaan. Kommenttilootaan vaan ilmotus, niin minäkin käyn sitten lukasemassa! :)


Taika ilmoitti haasteesta jo jokunen päivä sitten, mutta se on jäänyt sen takia kun olen ollut kipeänä jo monta päivää. Influenssaa ilmeisesti. Nousi äkkiä kova kuume ja sitä on nyt jatkunut jo monta päivää. Lisäksi on ollut kurkku kipeä, yskittää, nenä vuotaa ja päätä särkee. Aivan hirveä olo on siis ollut ja nytkin silmiä kirvelee, nenää saa niistää vähän väliä ja olo on hieman hontelo. Kai tässä pitäs taas mennä nappaamaan särkylääkettä ja mennä takas sänkyyn makaamaan. Piti vain tulla pari mailia kirjottaan, mutta sitten jämähdin tätäkin kirjottaan.
Palataan asiaan taas kunhan olen hieman terveempi!