Tein eilen ja tänään virkkaamalla lapaset pipon ja kaulahuivin kaveriksi. Nämä oli suunnitteilla jo jonkin aikaa, mutta en vaan saanut tehtyä. Kivathan niistä tuli ja kävivät jo ulkonakin testauksessa. Muuten kivat, mutta en ottanut yhden takkini hihansuita huomioon lapasia tehdessäni... ei meinaa millään saada lapasia sullottua hihasuusta sisään! Mutta kyllä ne sinne pienen taistelun jälkeen aina saa. :) Paremmin menee varmasti parin muun takin kanssa. Tässä kuvaa yhdessä pipon kanssa.

371652.jpg

Mustaakin mustempaa! Mutta tuosta näkee kuitenkin kivasti tuon kuvion, jonka tein Teddyllä jälkikäteen päälle. Tarkoitus ei ollut tehdä samanlaisia kuvioita, mutta yllättävän saman suuntaisesti ne menee kuitenkin!
Lankana oli taas se vanha tuttu Isoveli, koukku nro 6. Ohjetta ei ollut, tein omasta päästäni mutu-tuntumalla. :) Kavensin hieman ranteen kohdalla ja parilla silmukalla levensin kämmenen kohtaan, peukkuun taas levensin toiselta laidalta ja peukun jälkeen oli taas vähän vähemmän silmukoita. Oikein sopivat tuli!