Tuossa iltasella tänään tuli myös tehtyä ne pojan villasukat valmiiksi samalla kun telkkua katselin. Aamulla sitten näkee, miten sopivat jalkaan. Ois parempi olla nyt tarpeeksi pitkät. En nimittäin enää ala purkamaan!

923740.jpg

Nämä tulivat vähän niinkuin kaveriksi pipolle, jonka tein jo lähes vuosi sitten! Lankana siis 7Veikka ja puikot 3½. Silmukoita oli 36 ja tuli just passelit tommoselle isojalkaiselle 3 vuotiaalle. :) Varteen ja jalan päälle tein kierteellä kulkevaa joustinta ja kantapää on ranskalaista mallia. Siihen muuten löytyy ohjetta täältä. En yrittänytkään saada raitoja osumaan ja sukassa jossa jouduin tekemään kärjen uusiksi, otin lisää lankaa siitä kohtaa, mihin se toisessa sukassa jäi. Eli siinä sukassa (kuvassa alempi/taaempi) tuli kärkeen lyhyempi tumma raita plus ihan loppu kärki tuota keskisinistä. Ihan kivat tuli ja olen lopputulokseen tyytyväinen. Ja koska vuosi sitten tehty pipokin vielä sopii, voi näitä pitää pipon kaverina. Ajattelin vielä tehdä lapasetkin samasta langasta, koska sitä jäi vielä aika paljon.

Seuraavaksi pitäisi sitten ottaa työn alle tytön villasukat. Hän itse valitsi marketista itselleen sukkalangan (olisi halunnut ensin ottaa pinkkiä Jengaa, mutta pettyi kun kerroin, ettei siitä oikein voi tehdä saapassukkia). Valinta oli sitten hyvin perinteinen meidän tytölle, eli hempeän vaaleanpunaista ja onneksi Nallea. :)